Лого алт

Сијалица T6W

Сијалица T6W

Квалитет: Q

Сијалица T6W

964-ALL-N-218262

Код: 964-ALL-N-218262

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 6W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: BA9s