Лого алт

Сијалица T10W

Сијалица T10W

Квалитет: Q

Сијалица T10W

962-ALL-N-218124

Код: 962-ALL-N-218124

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 10W

Тип на сијалица и тип на фасонка: BA9s

*Lowest price for the last 30 days with VAT