Лого алт

Сијалица RY10W

Сијалица RY10W

Квалитет: Q

Сијалица RY10W

927-ALL-N-218011

Код: 927-ALL-N-218011

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 10W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: BAU15s

Волти напон: 12V