Лого алт
12

Сијалица R2

Сијалица R2

Квалитет: PJ

Сијалица R2

902-ALL-N-218070

Код: 902-ALL-N-218070

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: MAGNETI MARELLI

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P45t

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 45/40W

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 208.69 ден

Квалитет: PJ

Сијалица R2

902-ALL-N-218072

Код: 902-ALL-N-218072

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P45t

Волти напон: 12V

Дополнително име : халоген

Номинална моќност: 60/55W

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 244.17 ден

Квалитет: Q
No image available

Сијалица R2

902-ALL-N-218069

Код: 902-ALL-N-218069

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P45t

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 45/40W

Квалитет: Q
No image available

Сијалица R2

902-ALL-N-218071

Код: 902-ALL-N-218071

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Дополнително име : халоген

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P45t

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 45/40W

*Lowest price for the last 30 days with VAT