Лого алт

Сијалица PY30/8W

Сијалица PY30/8W

Квалитет: Q

Сијалица PY30/8W

900-ALL-N-218257

Код: 900-ALL-N-218257

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: SYLVANIA

Линија на продукти: оригинал

Хомологација: DOT

Тип на сијалица и тип на фасонка: BAY15d

Волти напон: 12V

Боја: жолта

Номинална моќност: 30/8W

*Lowest price for the last 30 days with VAT