Лого алт

Сијалица PY27/7W

Сијалица PY27/7W

Квалитет: Q

Сијалица PY27/7W

899-ALL-N-218032

Код: 899-ALL-N-218032

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: packing unit: 10

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 16W

Тип на сијалица и тип на фасонка: WX2,5x16q

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 4009.80 ден

*Lowest price for the last 30 days with VAT