Лого алт
1

Сијалица PY21W

Сијалица PY21W

Квалитет: PJ

Сијалица PY21W

898-ALL-N-217973

Код: 898-ALL-N-217973

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња

Производител: SRL

Номинална моќност: 21W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: BAU15s

Волти напон: 12V

Боја: жолта

ОЕ: 14148090

ОЕ: A0015449194

ОЕ: 0015449194

ОЕ: X825283262

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 358.23 ден

Квалитет: PJ

Сијалица PY21W

898-ALL-N-217972

Код: 898-ALL-N-217972

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: HELLA

Номинална моќност: 21W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: BAU15s

Волти напон: 12V

Боја: жолта

ОЕ: 7703097178

ОЕ: 0015449194

ОЕ: A0015449194

ОЕ: 14148090

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 581.28 ден

Квалитет: PJ

Сијалица PY21W

898-ALL-N-217971

Код: 898-ALL-N-217971

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: MAGNETI MARELLI

Номинална моќност: 21W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: BAU15s

Волти напон: 12V

Боја: жолта

ОЕ: X825283277000

ОЕ: 14148090

ОЕ: N10256401

ОЕ: X825283262

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 616.76 ден

Квалитет: PJ

Сијалица PY21W

898-ALL-N-218057

Код: 898-ALL-N-218057

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: MAGNETI MARELLI

Номинална моќност: 21W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: BAU15s

Волти напон: 24V

Боја: жолта

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 676.75 ден

Квалитет: PJ

Сијалица PY21W

898-ALL-N-218058

Код: 898-ALL-N-218058

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: HELLA

Номинална моќност: 21W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: BAU15s

Волти напон: 24V

Боја: жолта

ОЕ: 1510155000

ОЕ: 3C4613N361AA

ОЕ: 503127226

ОЕ: 81259010102

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 819.53 ден

Квалитет: Q

Сијалица PY21W

898-ALL-N-217970

Код: 898-ALL-N-217970

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 21W

Боја: жолта

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: BAU15s

Волти напон: 12V

ОЕ: 14148090

ОЕ: N10256401

ОЕ: X825283262

ОЕ: 3345133

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1527.54 ден

Квалитет: Q
No image available

Сијалица PY21W

898-ALL-N-217890

Код: 898-ALL-N-217890

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 21W

Боја: бело-килибар сјај

Линија на продукти: дијадема

Тип на сијалица и тип на фасонка: BAU15s

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Квалитет: Q

Сијалица PY21W

898-ALL-N-217891

Код: 898-ALL-N-217891

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 21W

Боја: бело-килибар сјај

Линија на продукти: дијадем хром

Тип на сијалица и тип на фасонка: BAU15s

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Квалитет: Q
No image available

Сијалица PY21W

898-ALL-N-218065

Код: 898-ALL-N-218065

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 21W

Дополнително име : 100% повеќе светлина

Линија на продукти: камиончар про

Боја: жолта

Тип на сијалица и тип на фасонка: BAU15s

Хомологација: ECE

Волти напон: 24V

Квалитет: Q
No image available

Сијалица PY21W

898-ALL-N-218127

Код: 898-ALL-N-218127

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 21W

Линија на продукти: дијадема

Боја: бело-килибар сјај

Тип на сијалица и тип на фасонка: BAU15s

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

*Lowest price for the last 30 days with VAT