Лого алт

Сијалица PR21W

Сијалица PR21W

Квалитет: Q
No image available

Сијалица PR21W

892-ALL-N-218131

Код: 892-ALL-N-218131

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 21W

Боја: бело - црвен сјај

Линија на продукти: дијадема

Тип на сијалица и тип на фасонка: BAW15s

Хомологација: ECE

*Lowest price for the last 30 days with VAT