Лого алт

Сијалица PR21/5W

Сијалица PR21/5W

Квалитет: Q

Сијалица PR21/W

891-ALL-N-218132

Код: 891-ALL-N-218132

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Линија на продукти: дијадема

Тип на сијалица и тип на фасонка: BAW15d

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 21/5W

Боја: бело - црвен сјај