Лого алт
1

Сијалица P27W

Сијалица P27W

Квалитет: O

Сијалица P27W

868-ALL-N-218258

Код: 868-ALL-N-218258

Квалитет :O

O - Оригинален дел OE1 со логото на производителот

Производител: SYLVANIA

Номинална моќност: 27W

Линија на продукти: оригинал

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2.5x16d

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V