Лого алт

Сијалица P27/7W

Сијалица P27/7W

Квалитет: Q

Сијалица P27/7W

867-ALL-N-218029

Код: 867-ALL-N-218029

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: packing unit: 10

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 27/7W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2,5x16q

Волти напон: 12V

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 2391.01 ден

*Lowest price for the last 30 days with VAT