Лого алт

Сијалица P21/4W

Сијалица P21/4W

Квалитет: PJ

Сијалица P21/4W

864-ALL-N-217955

Код: 864-ALL-N-217955

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: MAGNETI MARELLI

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: BAZ15d

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 21/4W

ОЕ: 3430003

Квалитет: PJ

Сијалица P21/4W

864-ALL-N-217956

Код: 864-ALL-N-217956

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња

Производител: HELLA

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: BAZ15d

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 21/4W

ОЕ: 3430003

Квалитет: Q

Сијалица P21/4W

864-ALL-N-217954

Код: 864-ALL-N-217954

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: OSRAM

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: BAZ15d

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 21/4W

ОЕ: 3430003