Лого алт

Сијалица Минхен

Сијалица Минхен

Квалитет: Q

Сијалица

845-ALL-N-218213

Код: 845-ALL-N-218213

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 6W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2.1x9.5d

Волти напон: 12V

*Lowest price for the last 30 days with VAT