Лого алт

Сијалица HY21W

Сијалица HY21W

Квалитет: Q

Сијалица HY21W

814-ALL-N-218256

Код: 814-ALL-N-218256

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Линија на продукти: ултрафилф

Боја: жолта

Тип на сијалица и тип на фасонка: BAW9S

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 21W

Дополнително име : четирикратна издржливост