Лого алт

Сијалица HS1

Сијалица HS1

Квалитет: Q

Сијалица HS1

813-ALL-N-218171

Код: 813-ALL-N-218171

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 35/35W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Px43t

Волти напон: 12V