Лого алт

Сијалица HPV16W

Сијалица HPV16W

Квалитет: PJ
No image available

Сијалица HPV16W

812-ALL-N-218144

Код: 812-ALL-N-218144

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 16W

Хомологација: ECE

Составни делови (опрема): со приклучок за сијалица / -с

ОЕ: 2098013

ОЕ: 93171049

*Lowest price for the last 30 days with VAT