Лого алт

Сијалица HIR2 (9012)

Сијалица HIR2 (9012)

Квалитет: Q

HIR2 (9012)

808-ALL-N-218174

Код: 808-ALL-N-218174

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: MAGNETI MARELLI

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Px20d

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

Квалитет: Q

HIR2 (9012)

808-ALL-N-218173

Код: 808-ALL-N-218173

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Px20d

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

Квалитет: PJ

HIR2 Лед сијаличка

265-ALL-N-123276

Код: 265-ALL-N-123276

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Дополнително име : 6000 lumen; color temperature 6000K; beam angle 180°

Волти напон: DC9V-32V

Тип на сијалица и тип на фасонка: 6001