Лого алт
1

Сијалица HIR1 (9011)

Сијалица HIR1 (9011)

Квалитет: Q

Сијалица HIR1 (9011)

807-ALL-N-218172

Код: 807-ALL-N-218172

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Тип на сијалица и тип на фасонка: Px20d

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 65W

Хомологација: ECE

Квалитет: Q
No image available

Сијалица HIR1 (9011)

807-ALL-N-218253

Код: 807-ALL-N-218253

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Боја: сина

Тип на сијалица и тип на фасонка: PX22D

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

Дополнително име : до 20% повеќе светлина; температура на боја 4200K

Линија на продукти: ладно сино интензивно

*Lowest price for the last 30 days with VAT