Лого алт

Сијалица HB5 (9007)

Сијалица HB5 (9007)

Квалитет: Q

Сијалица HB5 (9007)

858-ALL-N-218156

Код: 858-ALL-N-218156

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: SYLVANIA

Номинална моќност: 65/55W

Тип на сијалица и тип на фасонка: PX29t

Хомологација: DOT

Волти напон: 12V