Лого алт

Сијалица HB4A (9006XS)

Сијалица HB4A (9006XS)

Квалитет: Q

Сијалица HB4A(9006XS)

801-ALL-N-218170

Код: 801-ALL-N-218170

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 51W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P22d