Лого алт

Сијалица HB4 (9006)

Сијалица HB4 (9006)

Квалитет: PJ

Сијалица HB4 9006

800-ALL-N-218155

Код: 800-ALL-N-218155

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: SRL

Номинална моќност: 51W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P22d

Волти напон: 12V

ОЕ: 1382496

ОЕ: 63121382496

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 190.10 ден

Квалитет: PJ

Сијалица HB4 9006

800-ALL-N-218154

Код: 800-ALL-N-218154

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Номинална моќност: 51W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P22d

Волти напон: 12V

ОЕ: 1382496

ОЕ: 63121382496

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 382.73 ден

Квалитет: PJ

Сијалица HB4 9006

800-ALL-N-218153

Код: 800-ALL-N-218153

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: MAGNETI MARELLI

Номинална моќност: 51W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P22d

Волти напон: 12V

ОЕ: 63121382496

ОЕ: 1382496

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 473.98 ден

Квалитет: Q

Сијалица HB4 9006

800-ALL-N-218152

Код: 800-ALL-N-218152

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 51W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P22d

Волти напон: 12V

ОЕ: 1382496

ОЕ: 63121382496

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 708.01 ден

Квалитет: Q

Сијалица HB4 9006

800-ALL-N-218279

Код: 800-ALL-N-218279

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 51W

Дополнително име : 1095lm; до 150% посветла светлина; температура на боја 3950K

Линија на продукти: Ноќен прекинувач ласер

Тип на сијалица и тип на фасонка: P22d

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1687.23 ден

Квалитет: Q

Сијалица HB4 9006

800-ALL-N-217938

Код: 800-ALL-N-217938

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 51W

Дополнително име : 1095lm; до 150% посветла светлина; температура на боја 3950K

Линија на продукти: Ноќен прекинувач ласер

Тип на сијалица и тип на фасонка: P22d

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 4098.51 ден

Квалитет: Q
No image available

Сијалица HB4 9006

800-ALL-N-217898

Код: 800-ALL-N-217898

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 51W

Дополнително име : 110% повеќе светлина

Линија на продукти: ноќен прекинувач неограничен

Тип на сијалица и тип на фасонка: P22d

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Квалитет: Q

Сијалица HB4 9006

800-ALL-N-217920

Код: 800-ALL-N-217920

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 51W

Боја: сина

Линија на продукти: ладно сино интензивно

Дополнително име : до 20% повеќе светлина

Тип на сијалица и тип на фасонка: P22d

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Квалитет: PJ

HB4 Лед сијаличка

265-ALL-N-123274

Код: 265-ALL-N-123274

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Дополнително име : 6000 lumen; color temperature 6000K; beam angle 360°

Тип на сијалица и тип на фасонка: 9006

Волти напон: DC9V-32V

*Lowest price for the last 30 days with VAT