Лого алт

Сијалица HB3A (9005XS)

Сијалица HB3A (9005XS)

Квалитет: Q

Сијалица HB3A (9005XS)

855-ALL-N-218157

Код: 855-ALL-N-218157

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Тип на сијалица и тип на фасонка: P20d

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 60W

Хомологација: ECE

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 658.16 ден

*Lowest price for the last 30 days with VAT