Лого алт

Сијалица HB3 (9005)

Сијалица HB3 (9005)

Квалитет: PJ

Сијалица HB3 9005

799-ALL-N-218151

Код: 799-ALL-N-218151

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: SRL

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 65W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P20d

ОЕ: 6255951M1

ОЕ: 1382495

ОЕ: 63121382495

ОЕ: 0009947274

Квалитет: PJ

Сијалица HB3 9005

799-ALL-N-218150

Код: 799-ALL-N-218150

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 65W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P20d

ОЕ: 0009947274

ОЕ: 6255951M1

ОЕ: 63121382495

ОЕ: 1382495

Квалитет: PJ

Сијалица HB3 9005

799-ALL-N-218149

Код: 799-ALL-N-218149

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: MAGNETI MARELLI

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 65W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P20d

ОЕ: 1382495

ОЕ: 6255951M1

ОЕ: 63121382495

ОЕ: 0009947274

Квалитет: Q

Сијалица HB3 9005

799-ALL-N-218148

Код: 799-ALL-N-218148

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 65W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P20d

ОЕ: 0009947274

ОЕ: 6255951M1

ОЕ: 1382495

ОЕ: 63121382495

Квалитет: Q

Сијалица HB3 9005

799-ALL-N-218278

Код: 799-ALL-N-218278

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 60W

Дополнително име : 1860мм; до 150% посветла светлина; температура на боја 3800K

Линија на продукти: Ноќен прекинувач ласер

Тип на сијалица и тип на фасонка: P20d

Хомологација: ECE

Квалитет: Q

Сијалица HB3 9005

799-ALL-N-217937

Код: 799-ALL-N-217937

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 60W

Дополнително име : 1860мм; до 150% посветла светлина; температура на боја 3800K

Линија на продукти: Ноќен прекинувач ласер

Тип на сијалица и тип на фасонка: P20d

Хомологација: ECE

Квалитет: Q

Сијалица HB3 9005

799-ALL-N-217919

Код: 799-ALL-N-217919

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 65W

Дополнително име : до 20% повеќе светлина

Линија на продукти: ладно сино интензивно

Боја: сина

Тип на сијалица и тип на фасонка: P20d

Хомологација: ECE

Квалитет: PJ

HB3 Лед сијаличка

265-ALL-N-123273

Код: 265-ALL-N-123273

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Волти напон: DC9V-32V

Дополнително име : 6000 lumen; color temperature 6500K; beam angle 360°

Тип на сијалица и тип на фасонка: 9005