Лого алт
1

Сијалица HB2 (9003)

Сијалица HB2 (9003)

Квалитет: Q

Сијалица HB2(9003)

853-ALL-N-218147

Код: 853-ALL-N-218147

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P43t

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 60/55W