Лого алт

Сијалица HB1

Сијалица HB1

Квалитет: PJ

Сијалица HB1 (9004)

798-ALL-N-218146

Код: 798-ALL-N-218146

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: MAGNETI MARELLI

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 65/45W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P29t

Квалитет: Q

Сијалица HB1 (9004)

798-ALL-N-218145

Код: 798-ALL-N-218145

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 65/45W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P29t