Лого алт

Сијалица H9

Сијалица H9

Квалитет: PJ

Сијалица H9

794-ALL-N-218098

Код: 794-ALL-N-218098

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: SRL

Номинална моќност: 65W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-5

Волти напон: 12V

Квалитет: PJ

Сијалица H9

794-ALL-N-218096

Код: 794-ALL-N-218096

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: MAGNETI MARELLI

Номинална моќност: 65W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-5

Волти напон: 12V

ОЕ: N10529601

ОЕ: RE185880

ОЕ: X825107044000

Квалитет: PJ

Сијалица H9

794-ALL-N-218097

Код: 794-ALL-N-218097

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Номинална моќност: 65W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-5

Волти напон: 12V

ОЕ: N10529601

ОЕ: RE185880

ОЕ: X825107044000

Квалитет: Q

Сијалица H9

794-ALL-N-218095

Код: 794-ALL-N-218095

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 65W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-5

Волти напон: 12V

ОЕ: RE185880

ОЕ: N10529601

ОЕ: X825107044000