Лого алт

Сијалица H8

Сијалица H8

Квалитет: PJ

Сијалица H8

792-ALL-N-218093

Код: 792-ALL-N-218093

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-1

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 35W

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 658.16 ден

Квалитет: PJ

Сијалица H8

792-ALL-N-218092

Код: 792-ALL-N-218092

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: MAGNETI MARELLI

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-1

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 35W

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 668.30 ден

Квалитет: Q

Сијалица H8

792-ALL-N-218091

Код: 792-ALL-N-218091

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-1

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 35W

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1330.69 ден

Квалитет: Q

Сијалица H8

792-ALL-N-218276

Код: 792-ALL-N-218276

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Линија на продукти: Ноќен прекинувач ласер

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-1

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 800мл; до 150% посветла светлина; температура на боја 3900K

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 2305.68 ден

Квалитет: Q

Сијалица H8

792-ALL-N-217935

Код: 792-ALL-N-217935

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Линија на продукти: Ноќен прекинувач ласер

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-1

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 800мл; до 150% посветла светлина; температура на боја 3900K

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 5566.07 ден

Квалитет: PJ

Сијалица H8

792-ALL-N-218094

Код: 792-ALL-N-218094

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: SRL

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-1

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 35W

Квалитет: Q
No image available

Сијалица H8

792-ALL-N-217902

Код: 792-ALL-N-217902

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Линија на продукти: ноќен прекинувач неограничен

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-1

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 35W

Квалитет: Q

Сијалица H8

792-ALL-N-217922

Код: 792-ALL-N-217922

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Линија на продукти: ладно сино интензивно

Боја: сина

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-1

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : до 20% повеќе светлина

*Lowest price for the last 30 days with VAT