Лого алт

Сијалица H7

Сијалица H7

Квалитет: PJ

Сијалица H7

791-ALL-N-218090

Код: 791-ALL-N-218090

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: SRL

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Px26d

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

ОЕ: 0025440094

ОЕ: 400809000007

ОЕ: A0025440094

ОЕ: N10320101

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 165.60 ден

Квалитет: PJ

Сијалица H7

791-ALL-N-218088

Код: 791-ALL-N-218088

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: MAGNETI MARELLI

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Px26d

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

ОЕ: 14145090

ОЕ: VOE981465

ОЕ: 981465

ОЕ: X825107045000

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 229.81 ден

Квалитет: PJ

Сијалица H7

791-ALL-N-218089

Код: 791-ALL-N-218089

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Px26d

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

ОЕ: 14145090

ОЕ: X825107045000

ОЕ: 1637337

ОЕ: Z75588

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 256.84 ден

Квалитет: PJ

Сијалица H7

791-ALL-N-218285

Код: 791-ALL-N-218285

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: MAGNETI MARELLI

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Px26d

Волти напон: 24V

Номинална моќност: 70W

ОЕ: 1510100020

ОЕ: 2906779

ОЕ: 13869700

ОЕ: 20223993

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 348.09 ден

Квалитет: Q

Сијалица H7

791-ALL-N-218087

Код: 791-ALL-N-218087

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Px26d

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

ОЕ: 14145090

ОЕ: 981465

ОЕ: X825107045000

ОЕ: 0025440094

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 393.71 ден

Квалитет: PJ

Сијалица H7

845-ALL-N-244606

Код: 845-ALL-N-244606

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: HELLA

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Px26d

Волти напон: 24V

Номинална моќност: 70W

ОЕ: 13869700

ОЕ: 1510100020

ОЕ: 1637338

ОЕ: 2906779

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 525.52 ден

Квалитет: Q

Сијалица H7

791-ALL-N-218166

Код: 791-ALL-N-218166

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Линија на продукти: super

Тип на сијалица и тип на фасонка: Px26d

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

Дополнително име : 30% повеќе светлина

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 529.74 ден

Квалитет: Q

Сијалица H7

791-ALL-N-218234

Код: 791-ALL-N-218234

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Линија на продукти: ултрафилф

Тип на сијалица и тип на фасонка: Px26d

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

Дополнително име : четирикратна издржливост

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 581.28 ден

Квалитет: Q

Сијалица H7

791-ALL-N-218284

Код: 791-ALL-N-218284

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Px26d

Волти напон: 24V

Номинална моќност: 70W

ОЕ: 1637338

ОЕ: 2906779

ОЕ: 13869700

ОЕ: 20223993

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 585.50 ден

Квалитет: PJ
No image available

Сијалица H7

791-ALL-N-218183

Код: 791-ALL-N-218183

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Px26d

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

Дополнително име : 60% повеќе светлина

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 798.41 ден

Квалитет: Q

Сијалица H7

791-ALL-N-218190

Код: 791-ALL-N-218190

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Линија на продукти: allseason супер

Боја: жолта

Тип на сијалица и тип на фасонка: Px26d

Хомологација: ECE

Дополнително име : 30% повеќе светлина

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 846.57 ден

Квалитет: Q

Сијалица H7

791-ALL-N-218270

Код: 791-ALL-N-218270

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Линија на продукти: night breaker silver

Тип на сијалица и тип на фасонка: Px26d

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

Дополнително име : 1500 lm; до 100% посветла светлина; температура на боја 3300K

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 942.04 ден

Квалитет: PJ

Сијалица H7

845-ALL-N-244599

Код: 845-ALL-N-244599

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: HELLA

Линија на продукти: +120%

Тип на сијалица и тип на фасонка: Px26d

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1270.70 ден

Квалитет: Q

Сијалица H7

791-ALL-N-217908

Код: 791-ALL-N-217908

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Линија на продукти: ултрафилф

Тип на сијалица и тип на фасонка: Px26d

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

Дополнително име : четирикратна издржливост

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1324.77 ден

Квалитет: Q

Сијалица H7

791-ALL-N-218275

Код: 791-ALL-N-218275

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Линија на продукти: Ноќен прекинувач ласер

Тип на сијалица и тип на фасонка: Px26d

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

Дополнително име : 1500 lm; до 150% посветла светлина; температура на боја 3750K

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1877.32 ден

Квалитет: Q

Сијалица H7

791-ALL-N-217929

Код: 791-ALL-N-217929

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Линија на продукти: night breaker silver

Тип на сијалица и тип на фасонка: Px26d

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

Дополнително име : 1500 lm; до 100% посветла светлина; температура на боја 3300K

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1968.57 ден

*Lowest price for the last 30 days with VAT