Лого алт

Сијалица H6W

Сијалица H6W

Квалитет: PJ

Сијалица H6W

844-ALL-N-244595

Код: 844-ALL-N-244595

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: SRL

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: BAx9s

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 6W

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 155.46 ден

Квалитет: PJ

Сијалица H6W

790-ALL-N-218113

Код: 790-ALL-N-218113

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: MAGNETI MARELLI

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: BAx9s

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 6W

ОЕ: A000000000172

ОЕ: 0025443194

ОЕ: A0025443194

ОЕ: 000000000172

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 242.48 ден

Квалитет: Q

Сијалица H6W

790-ALL-N-218112

Код: 790-ALL-N-218112

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: BAx9s

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 6W

ОЕ: A0025443194

ОЕ: 000000000172

ОЕ: 0025443194

ОЕ: A000000000172

Квалитет: PJ

Сијалица H6W

790-ALL-N-218114

Код: 790-ALL-N-218114

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: BAx9s

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 6W

ОЕ: 000000000172

ОЕ: A0025443194

ОЕ: 0025443194

ОЕ: A000000000172

Квалитет: Q
No image available

Сијалица H6W

790-ALL-N-218219

Код: 790-ALL-N-218219

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Линија на продукти: лесен ден

Тип на сијалица и тип на фасонка: BAx9s

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 6W

*Lowest price for the last 30 days with VAT