Лого алт

Сијалица H4

Сијалица H4

Квалитет: PJ

Сијалица H4

789-ALL-N-218086

Код: 789-ALL-N-218086

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: SRL

Номинална моќност: 60/55W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P43t

Волти напон: 12V

ОЕ: 446592

ОЕ: 5050038

ОЕ: 3713341M1

ОЕ: X825283248000

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 161.37 ден

Квалитет: PJ

Сијалица H4

789-ALL-N-218085

Код: 789-ALL-N-218085

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Номинална моќност: 60/55W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P43t

Волти напон: 12V

ОЕ: 3713341M1

ОЕ: X825283248000

ОЕ: 446592

ОЕ: 5050038

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 202.77 ден

Квалитет: PJ

Сијалица H4

789-ALL-N-218084

Код: 789-ALL-N-218084

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: MAGNETI MARELLI

Номинална моќност: 60/55W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P43t

Волти напон: 12V

ОЕ: 57M7166

ОЕ: E0030

ОЕ: 030005050038

ОЕ: 20223887

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 238.26 ден

Квалитет: PJ

Сијалица H4

789-ALL-N-218289

Код: 789-ALL-N-218289

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: MAGNETI MARELLI

Номинална моќност: 75/70W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P43t

Волти напон: 24V

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 288.10 ден

Квалитет: Q

Сијалица H4

789-ALL-N-218083

Код: 789-ALL-N-218083

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 60/55W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P43t

Волти напон: 12V

ОЕ: 57M7166

ОЕ: E0030

ОЕ: 446592

ОЕ: X825283248000

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 322.74 ден

Квалитет: PJ

Сијалица H4

843-ALL-N-244608

Код: 843-ALL-N-244608

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: HELLA

Номинална моќност: 75/70W

Линија на продукти: Heavy Duty

Тип на сијалица и тип на фасонка: P43t

Хомологација: ECE

Волти напон: 24V

ОЕ: 11028723

ОЕ: 1354889

ОЕ: 20003402650

ОЕ: 3402650

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 345.56 ден

Квалитет: Q

Сијалица H4

789-ALL-N-218288

Код: 789-ALL-N-218288

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 75/70W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P43t

Волти напон: 24V

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 385.27 ден

Квалитет: Q

Сијалица H4

789-ALL-N-218164

Код: 789-ALL-N-218164

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 60/55W

Линија на продукти: super

Дополнително име : 30% повеќе светлина

Тип на сијалица и тип на фасонка: P43t

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 405.54 ден

Квалитет: Q

Сијалица H4

789-ALL-N-218233

Код: 789-ALL-N-218233

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 60/55W

Дополнително име : четирикратна издржливост

Линија на продукти: ултрафилф

Тип на сијалица и тип на фасонка: P43t

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 465.53 ден

Квалитет: Q

Сијалица H4

789-ALL-N-218269

Код: 789-ALL-N-218269

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 60/55W

Дополнително име : 1650lm; до 100% посветла светлина; температура на боја 3200K

Линија на продукти: night breaker silver

Тип на сијалица и тип на фасонка: P43t

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 680.97 ден

Квалитет: Q

Сијалица H4

789-ALL-N-217907

Код: 789-ALL-N-217907

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 60/55W

Дополнително име : четирикратна издржливост

Линија на продукти: ултрафилф

Тип на сијалица и тип на фасонка: P43t

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1084.83 ден

Квалитет: PJ

Сијалица H4

843-ALL-N-244598

Код: 843-ALL-N-244598

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: HELLA

Номинална моќност: 60/55W

Линија на продукти: +120%

Тип на сијалица и тип на фасонка: P43t

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1159.18 ден

Квалитет: Q

Сијалица H4

789-ALL-N-218274

Код: 789-ALL-N-218274

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 60/55W

Дополнително име : 1650lm; до 150% посветла светлина; температура на боја 4050K

Линија на продукти: Ноќен прекинувач ласер

Тип на сијалица и тип на фасонка: P43t

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1347.58 ден

Квалитет: Q

Сијалица H4

789-ALL-N-217928

Код: 789-ALL-N-217928

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 60/55W

Дополнително име : 1650lm; до 100% посветла светлина; температура на боја 3200K

Линија на продукти: night breaker silver

Тип на сијалица и тип на фасонка: P43t

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1500.51 ден

Квалитет: Q

Сијалица H4

789-ALL-N-217933

Код: 789-ALL-N-217933

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 60/55W

Дополнително име : 1650lm; до 150% посветла светлина; температура на боја 4050K

Линија на продукти: Ноќен прекинувач ласер

Тип на сијалица и тип на фасонка: P43t

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 2715.44 ден

Квалитет: PJ
No image available

Сијалица H4

789-ALL-N-218165

Код: 789-ALL-N-218165

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: SRL

Дополнително име : 30% повеќе светлина

Номинална моќност: 60/55W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P43t

Волти напон: 12V

*Lowest price for the last 30 days with VAT