Лого алт
1

Сијалица H3

Сијалица H3

Квалитет: PJ

Сијалица H3

788-ALL-N-218082

Код: 788-ALL-N-218082

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: SRL

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PK22s

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

ОЕ: 28605050

ОЕ: 9978391

ОЕ: 07119978391

ОЕ: AT130104

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 76.88 ден

Квалитет: PJ

Сијалица H3

788-ALL-N-218185

Код: 788-ALL-N-218185

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: SRL

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PK22s

Волти напон: 12V

Дополнително име : 50% повеќе светлина

Номинална моќност: 55W

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 126.73 ден

Квалитет: PJ

Сијалица H3

788-ALL-N-218080

Код: 788-ALL-N-218080

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: MAGNETI MARELLI

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PK22s

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

ОЕ: 2098326

ОЕ: V28605050

ОЕ: AT130104

ОЕ: 9978391

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 128.42 ден

Квалитет: PJ

Сијалица H3

788-ALL-N-218081

Код: 788-ALL-N-218081

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PK22s

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

ОЕ: 28605050

ОЕ: AT130104

ОЕ: Z1719090

ОЕ: 07119978391

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 145.32 ден

Квалитет: PJ

Сијалица H3

842-ALL-N-244607

Код: 842-ALL-N-244607

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: HELLA

Линија на продукти: Heavy Duty

Тип на сијалица и тип на фасонка: PK22s

Хомологација: ECE

Волти напон: 24V

Номинална моќност: 70W

ОЕ: 1102259

ОЕ: 118653

ОЕ: 1354883

ОЕ: 32009011

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 169.82 ден

Квалитет: PJ

Сијалица H3

788-ALL-N-218287

Код: 788-ALL-N-218287

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: MAGNETI MARELLI

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PK22s

Волти напон: 24V

Номинална моќност: 70W

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 165.60 ден

Квалитет: Q

Сијалица H3

788-ALL-N-218079

Код: 788-ALL-N-218079

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PK22s

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

ОЕ: 70504326

ОЕ: V28605050

ОЕ: 2098326

ОЕ: 07119978391

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 244.17 ден

Квалитет: Q

Сијалица H3

788-ALL-N-218286

Код: 788-ALL-N-218286

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PK22s

Волти напон: 24V

Номинална моќност: 70W

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 250.08 ден

Квалитет: Q

Сијалица H3

788-ALL-N-218217

Код: 788-ALL-N-218217

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Линија на продукти: off-road

Тип на сијалица и тип на фасонка: PKY22s

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 100W

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 291.48 ден

Квалитет: Q

Сијалица H3

788-ALL-N-218162

Код: 788-ALL-N-218162

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Линија на продукти: super

Дополнително име : 30% повеќе светлина

Тип на сијалица и тип на фасонка: PK22s

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 318.52 ден

Квалитет: Q
No image available

Сијалица H3

788-ALL-N-218188

Код: 788-ALL-N-218188

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Линија на продукти: allseason супер

Дополнително име : 30% повеќе светлина

Тип на сијалица и тип на фасонка: PK22s

Хомологација: ECE

Боја: жолта

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 548.33 ден

Квалитет: Q

Сијалица H3

788-ALL-N-218273

Код: 788-ALL-N-218273

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Линија на продукти: Ноќен прекинувач ласер

Тип на сијалица и тип на фасонка: PK22s

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

Дополнително име : 1450lm; до 150% посветла светлина; температура на боја 3400К

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 969.08 ден

Квалитет: Q

Сијалица H3

788-ALL-N-217932

Код: 788-ALL-N-217932

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Линија на продукти: Ноќен прекинувач ласер

Тип на сијалица и тип на фасонка: PK22s

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

Дополнително име : 1450lm; до 150% посветла светлина; температура на боја 3400К

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 2527.04 ден

Квалитет: PJ
No image available

Сијалица H3

788-ALL-N-218163

Код: 788-ALL-N-218163

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: SRL

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PK22s

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

Дополнително име : 30% повеќе светлина

Квалитет: Q

Сијалица H3

788-ALL-N-218244

Код: 788-ALL-N-218244

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Линија на продукти: ладно сино интензивно

Боја: сина

Тип на сијалица и тип на фасонка: PK22s

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

Дополнително име : до 20% повеќе светлина

ОЕ: 1312210C2

Квалитет: PJ
No image available

Сијалица H3

788-ALL-N-218194

Код: 788-ALL-N-218194

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: MAGNETI MARELLI

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PK22s

Волти напон: 12V

Боја: сина

Номинална моќност: 55W

Дополнително име : до 20% повеќе светлина

ОЕ: 1312210C2

*Lowest price for the last 30 days with VAT