Лого алт

Сијалица H27W/2

Сијалица H27W/2

Квалитет: Q

Сијалица H27W/2

787-ALL-N-218231

Код: 787-ALL-N-218231

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ13

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 27W

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 604.09 ден

*Lowest price for the last 30 days with VAT