Лого алт

Сијалица H27W/1

Сијалица H27W/1

Квалитет: Q

Сијалица H27W/1

786-ALL-N-218230

Код: 786-ALL-N-218230

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PG13

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 27W