Лого алт
1

Сијалица H21W

Сијалица H21W

Квалитет: PJ

Сијалица H21W

839-ALL-N-244600

Код: 839-ALL-N-244600

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: SRL

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2.5x16d

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 21W

Квалитет: PJ

Сијалица H21W

785-ALL-N-218212

Код: 785-ALL-N-218212

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: MAGNETI MARELLI

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 21W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2.5x16d

Квалитет: Q

Сијалица H21W

785-ALL-N-218211

Код: 785-ALL-N-218211

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 21W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2.5x16d