Лого алт
1

Сијалица H20W

Сијалица H20W

Квалитет: Q

Сијалица H20W

784-ALL-N-218115

Код: 784-ALL-N-218115

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 20W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: BA9s

Волти напон: 12V