Лого алт

Сијалица H2

Сијалица H2

Квалитет: Q

Сијалица H2

783-ALL-N-218077

Код: 783-ALL-N-218077

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: X511

ОЕ: KDWHLO9214

Квалитет: PJ

Сијалица H2

783-ALL-N-218078

Код: 783-ALL-N-218078

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: X511

ОЕ: KDWHLO9214