Лого алт

Сијалица H18

Сијалица H18

Квалитет: Q

Сијалица H18

782-ALL-N-218169

Код: 782-ALL-N-218169

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: MAGNETI MARELLI

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PY26d-1

Локација предна/задна: F

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 65W

Квалитет: Q

Сијалица H18

782-ALL-N-218175

Код: 782-ALL-N-218175

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Линија на продукти: оригинал

Тип на сијалица и тип на фасонка: PU43t-3

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Локација предна/задна: F

Номинална моќност: 65/55W

Квалитет: Q

Сијалица H18

782-ALL-N-218168

Код: 782-ALL-N-218168

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Линија на продукти: оригинал

Тип на сијалица и тип на фасонка: PY26d-1

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Локација предна/задна: F

Номинална моќност: 65W