Лого алт

Сијалица H16

Сијалица H16

Квалитет: PJ

Сијалица H16

835-ALL-N-244596

Код: 835-ALL-N-244596

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: SRL

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 19W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-3

Квалитет: Q

Сијалица H16

781-ALL-N-218143

Код: 781-ALL-N-218143

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: MAGNETI MARELLI

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 19W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-3

Квалитет: Q

Сијалица H16

781-ALL-N-218142

Код: 781-ALL-N-218142

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 19W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-3

Квалитет: Q

Сијалица H16

781-ALL-N-218207

Код: 781-ALL-N-218207

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 19W

Линија на продукти: ладно сино интензивно

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-3

Хомологација: ECE

Квалитет: Q

Сијалица H16

781-ALL-N-217901

Код: 781-ALL-N-217901

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 19W

Линија на продукти: ладно сино интензивно

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-3

Хомологација: ECE