Лого алт

Сијалица H15

Сијалица H15

Квалитет: PJ

Сијалица H15

780-ALL-N-218130

Код: 780-ALL-N-218130

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: SRL

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 15/55W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ23t-1

Квалитет: Q

Сијалица H15

780-ALL-N-218128

Код: 780-ALL-N-218128

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 15/55W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ23t-1

Квалитет: Q

Сијалица H15

780-ALL-N-218200

Код: 780-ALL-N-218200

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 15/55W

Боја: сина

Линија на продукти: ладно сино интензивно

Дополнително име : до 20% повеќе светлина

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ23t-1

Хомологација: ECE

Квалитет: PJ

Сијалица H15

780-ALL-N-218129

Код: 780-ALL-N-218129

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: MAGNETI MARELLI

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 15/55W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ23t-1