Лого алт

Сијалица H13

Сијалица H13

Квалитет: Q

Сијалица H13 (9008)

779-ALL-N-218135

Код: 779-ALL-N-218135

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Тип на сијалица и тип на фасонка: P26.4t

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 60/55W

Хомологација: ECE

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 808.55 ден

*Lowest price for the last 30 days with VAT