Лого алт

Сијалица H11B

Сијалица H11B

Квалитет: Q

Сијалица H11B

778-ALL-N-218126

Код: 778-ALL-N-218126

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 55W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJY19-2

Волти напон: 12V