Лого алт

Сијалица H11

Сијалица H11

Квалитет: PJ

Сијалица H11

777-ALL-N-218102

Код: 777-ALL-N-218102

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: SRL

Номинална моќност: 55W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-2

Волти напон: 12V

ОЕ: 18221190

ОЕ: 57M9328

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 299.93 ден

Квалитет: PJ

Сијалица H11

777-ALL-N-218101

Код: 777-ALL-N-218101

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Номинална моќност: 55W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-2

Волти напон: 12V

ОЕ: 18221190

ОЕ: 57M9328

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 556.78 ден

Квалитет: PJ

Сијалица H11

777-ALL-N-218100

Код: 777-ALL-N-218100

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: MAGNETI MARELLI

Номинална моќност: 55W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-2

Волти напон: 12V

ОЕ: 18221190

ОЕ: 57M9328

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 596.49 ден

Квалитет: Q

Сијалица H11

777-ALL-N-218099

Код: 777-ALL-N-218099

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 55W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-2

Волти напон: 12V

ОЕ: 57M9328

ОЕ: 18221190

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1067.93 ден

Квалитет: Q

Сијалица H11

777-ALL-N-218254

Код: 777-ALL-N-218254

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 55W

Дополнително име : четирикратна издржливост

Линија на продукти: ултрафилф

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-2

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1639.07 ден

Квалитет: Q

Сијалица H11

777-ALL-N-218271

Код: 777-ALL-N-218271

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 55W

Дополнително име : 1350lm; до 100% посветла светлина; температура на боја 3300K

Линија на продукти: night breaker silver

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-2

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1726.09 ден

Квалитет: Q

Сијалица H11

777-ALL-N-218277

Код: 777-ALL-N-218277

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 55W

Дополнително име : 1350lm; до 150% посветла светлина; температура на боја 3750K

Линија на продукти: Ноќен прекинувач ласер

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-2

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 2341.16 ден

Квалитет: Q

Сијалица H11

777-ALL-N-217925

Код: 777-ALL-N-217925

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 55W

Дополнително име : четирикратна издржливост

Линија на продукти: ултрафилф

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-2

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 2745.02 ден

Квалитет: Q

Сијалица H11

777-ALL-N-217930

Код: 777-ALL-N-217930

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 55W

Дополнително име : 1350lm; до 100% посветла светлина; температура на боја 3300K

Линија на продукти: night breaker silver

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-2

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 3545.96 ден

Квалитет: Q

Сијалица H11

777-ALL-N-217936

Код: 777-ALL-N-217936

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 55W

Дополнително име : 1350lm; до 150% посветла светлина; температура на боја 3750K

Линија на продукти: Ноќен прекинувач ласер

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-2

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 4918.05 ден

Квалитет: Q
No image available

Сијалица H11

777-ALL-N-218204

Код: 777-ALL-N-218204

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 55W

Дополнително име : 110% повеќе светлина

Линија на продукти: ноќен прекинувач неограничен

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-2

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Квалитет: Q
No image available

Сијалица H11

777-ALL-N-217897

Код: 777-ALL-N-217897

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 55W

Дополнително име : 110% повеќе светлина

Линија на продукти: ноќен прекинувач неограничен

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-2

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Квалитет: Q
No image available

Сијалица H11

777-ALL-N-218296

Код: 777-ALL-N-218296

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 70W

Дополнително име : 100% повеќе светлина; двојна издржливост

Линија на продукти: камиончар про

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-2

Хомологација: ECE

Волти напон: 24V

Квалитет: Q

Сијалица H11

777-ALL-N-217918

Код: 777-ALL-N-217918

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 55W

Дополнително име : до 20% повеќе светлина

Линија на продукти: ладно сино интензивно

Боја: сина

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-2

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Квалитет: PJ

H11 Лед сијаличка

265-ALL-N-123275

Код: 265-ALL-N-123275

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Дополнително име : 6000 lumen; color temperature 6000K; beam angle 180°

Волти напон: DC9V-32V

*Lowest price for the last 30 days with VAT