Лого алт

Сијалица H10 (9145)

Сијалица H10 (9145)

Квалитет: PJ

Сијалица H10 (9145)

776-ALL-N-218123

Код: 776-ALL-N-218123

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: MAGNETI MARELLI

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 42W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PY20d

Квалитет: Q

Сијалица H10 (9145)

776-ALL-N-218122

Код: 776-ALL-N-218122

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 42W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: PY20d