Лого алт

Сијалица D8S

Сијалица D8S

Квалитет: Q

Сијалица D8S

728-ALL-N-218247

Код: 728-ALL-N-218247

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-1

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : 2000 lm; температура на боја 4500К

Номинална моќност: 25W