Лого алт

Сијалица D4S

Сијалица D4S

Квалитет: PJ

Сијалица D4S

766-ALL-N-244602

Код: 766-ALL-N-244602

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: SRL

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-5

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : 3200 лумен; температура на боја 4300K

Номинална моќност: 35W

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1479.38 ден

Квалитет: PJ

Сијалица D4S

727-ALL-N-218227

Код: 727-ALL-N-218227

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: MAGNETI MARELLI

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-5

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : 3200 лумен; температура на боја 4300K

Номинална моќност: 35W

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 3340.66 ден

Квалитет: PJ

Сијалица D4S

727-ALL-N-218228

Код: 727-ALL-N-218228

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: NEOLUX

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-5

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : 3200 лумен; температура на боја 4300K

Номинална моќност: 35W

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 3897.43 ден

Квалитет: Q

Сијалица D4S

727-ALL-N-218226

Код: 727-ALL-N-218226

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-5

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : 3200 лумен; температура на боја 4300K

Номинална моќност: 35W

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 6079.76 ден

Квалитет: Q

Сијалица D4S

727-ALL-N-218206

Код: 727-ALL-N-218206

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Линија на продукти: ноќен прекинувач неограничен

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-5

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; до 20 m подолг опсег; до 70% повеќе светлина; температура на боја 4300K

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 7350.46 ден

Квалитет: Q

Сијалица D4S

727-ALL-N-218229

Код: 727-ALL-N-218229

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-5

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : 3200 лумен; температура на боја 4300K

Номинална моќност: 35W

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 7793.17 ден

Квалитет: Q

Сијалица D4S

727-ALL-N-218283

Код: 727-ALL-N-218283

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Линија на продукти: Ноќен прекинувач ласер

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-5

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; до 200% посветла светлина; температура на боја 4400К

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 8432.75 ден

Квалитет: Q

Сијалица D4S

727-ALL-N-217942

Код: 727-ALL-N-217942

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Линија на продукти: Ноќен прекинувач ласер

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-5

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; до 200% посветла светлина; температура на боја 4400К

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 17145.15 ден

Квалитет: Q

Сијалица D4S

727-ALL-N-217900

Код: 727-ALL-N-217900

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Линија на продукти: ноќен прекинувач неограничен

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-5

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; до 20 m подолг опсег; до 70% повеќе светлина; температура на боја 4300K

Квалитет: Q
No image available

Сијалица D4S

727-ALL-N-217912

Код: 727-ALL-N-217912

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Линија на продукти: ултрафилф

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-5

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; температура на бојата 4150К

Квалитет: Q

Сијалица D4S

727-ALL-N-217924

Код: 727-ALL-N-217924

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Линија на продукти: ладно сино интензивно

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-5

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Номинална моќност: 35W

Квалитет: Q
No image available

Сијалица D4S

727-ALL-N-218238

Код: 727-ALL-N-218238

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Линија на продукти: ултрафилф

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-5

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; температура на бојата 4150К

Квалитет: Q

Сијалица D4S

727-ALL-N-218216

Код: 727-ALL-N-218216

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Линија на продукти: ладно сино интензивно

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-5

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; до 20% повеќе светлина; температура на боја 6000K

*Lowest price for the last 30 days with VAT