Лого алт
1

Сијалица D4R

Сијалица D4R

Квалитет: Q

Сијалица D4R

726-ALL-N-218225

Код: 726-ALL-N-218225

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-5

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : 2800 lm; температура на боја 4300K

Номинална моќност: 35W