Лого алт

Сијалица D3S

Сијалица D3S

Квалитет: PJ

Сијалица D3S

725-ALL-N-218223

Код: 725-ALL-N-218223

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: NEOLUX

Номинална моќност: 35W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-5

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : 3200 лумен; температура на боја 4300K

Квалитет: PJ

Сијалица D3S

725-ALL-N-218222

Код: 725-ALL-N-218222

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: MAGNETI MARELLI

Номинална моќност: 35W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-5

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : 3200 лумен; температура на боја 4300K

Квалитет: Q

Сијалица D3S

725-ALL-N-218224

Код: 725-ALL-N-218224

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Номинална моќност: 35W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-5

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : 3200 лумен; температура на боја 4300K

Квалитет: Q

Сијалица D3S

725-ALL-N-218221

Код: 725-ALL-N-218221

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 35W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-5

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : 3200 лумен; температура на боја 4300K

Квалитет: PJ

Сијалица D3S

764-ALL-N-244601

Код: 764-ALL-N-244601

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: SRL

Номинална моќност: 35W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-5

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : 3200 лумен; температура на боја 4300K

Квалитет: Q

Сијалица D3S

725-ALL-N-218237

Код: 725-ALL-N-218237

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; температура на бојата 4150К

Линија на продукти: ултрафилф

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-5

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Квалитет: Q

Сијалица D3S

725-ALL-N-218205

Код: 725-ALL-N-218205

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; до 20 m подолг опсег; до 70% повеќе светлина; температура на боја 4300K

Линија на продукти: ноќен прекинувач неограничен

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-5

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Квалитет: Q

Сијалица D3S

725-ALL-N-218282

Код: 725-ALL-N-218282

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; до 200% посветла светлина; температура на боја 4400К

Линија на продукти: Ноќен прекинувач ласер

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-5

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Квалитет: Q

Сијалица D3S

725-ALL-N-218215

Код: 725-ALL-N-218215

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; до 20% повеќе светлина; температура на боја 6000K

Линија на продукти: ладно сино интензивно

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-5

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Квалитет: Q

Сијалица D3S

725-ALL-N-217899

Код: 725-ALL-N-217899

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; температура на боја 4300K

Линија на продукти: ноќен прекинувач неограничен

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-5

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Квалитет: Q

Сијалица D3S

725-ALL-N-217903

Код: 725-ALL-N-217903

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; до 20% повеќе светлина; температура на боја 6000K

Линија на продукти: ладно сино интензивно

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-5

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Квалитет: Q

Сијалица D3S

725-ALL-N-217911

Код: 725-ALL-N-217911

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; температура на бојата 4150К

Линија на продукти: ултрафилф

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-5

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Квалитет: Q

Сијалица D3S

725-ALL-N-217941

Код: 725-ALL-N-217941

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; до 200% посветла светлина; температура на боја 4400К

Линија на продукти: Ноќен прекинувач ласер

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-5

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V