Лого алт

Сијалица D3R

Сијалица D3R

Квалитет: Q

Сијалица D3R

724-ALL-N-218220

Код: 724-ALL-N-218220

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : 2800 lm; температура на боја 4300K

Номинална моќност: 35W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-6