Лого алт

Сијалица D2S

Сијалица D2S

Квалитет: PJ

D2S ксенон

723-ALL-N-218111

Код: 723-ALL-N-218111

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: SRL

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-2

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : 3200 лумен; температура на боја 4300K

Номинална моќност: 35W

Хомологација: ECE

ОЕ: 96263103140

ОЕ: 9904790

ОЕ: 8361007

ОЕ: 20223991

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 668.30 ден

Квалитет: PJ

D2S ксенон

723-ALL-N-218109

Код: 723-ALL-N-218109

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: NEOLUX

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-2

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : 3200 лумен; температура на боја 4300K

Номинална моќност: 35W

Хомологација: ECE

ОЕ: 8361007

ОЕ: 96263103140

ОЕ: 11028729

ОЕ: 71199904790

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 3040.72 ден

Квалитет: PJ

D2S ксенон

723-ALL-N-218108

Код: 723-ALL-N-218108

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: MAGNETI MARELLI

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-2

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : 3200 лумен; температура на боја 4300K

Номинална моќност: 35W

Хомологација: ECE

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 3100.71 ден

Квалитет: Q

D2S ксенон

723-ALL-N-218110

Код: 723-ALL-N-218110

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-2

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : 3200 лумен; температура на боја 4300K

Номинална моќност: 35W

Хомологација: ECE

ОЕ: Z0430103

ОЕ: 71199904789

ОЕ: 07119904790

ОЕ: 4B0941473

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 3326.29 ден

Квалитет: Q

D2S ксенон

723-ALL-N-218107

Код: 723-ALL-N-218107

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-2

Волти напон: 12/24V

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; температура на боја 4300K

Хомологација: ECE

ОЕ: 8361007

ОЕ: 96263103140

ОЕ: 4B0941473

ОЕ: 07119904790

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 4982.26 ден

Квалитет: Q

D2S ксенон

723-ALL-N-218139

Код: 723-ALL-N-218139

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-2

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : 30% повеќе светлина; 3200 лумен; 5000К

Номинална моќност: 35W

Хомологација: ECE

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 5251.77 ден

Квалитет: Q
No image available

D2S ксенон

723-ALL-N-217894

Код: 723-ALL-N-217894

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-2

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; до 20 m подолг опсег; до 70% повеќе светлина; температура на бојата 4350К

Линија на продукти: ноќен прекинувач неограничен

Квалитет: Q
No image available

D2S ксенон

723-ALL-N-217910

Код: 723-ALL-N-217910

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-2

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; температура на бојата 4150К

Линија на продукти: ултрафилф

Квалитет: Q
No image available

D2S ксенон

723-ALL-N-217914

Код: 723-ALL-N-217914

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Боја: сина

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-2

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; до 20% повеќе светлина; температура на боја 6000K

Линија на продукти: ладно сино интензивно

Квалитет: Q

D2S ксенон

723-ALL-N-217940

Код: 723-ALL-N-217940

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-2

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; до 200% посветла светлина; температура на боја 4500К

Линија на продукти: Ноќен прекинувач ласер

Квалитет: Q
No image available

D2S ксенон

723-ALL-N-218236

Код: 723-ALL-N-218236

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-2

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; температура на бојата 4150К

Линија на продукти: ултрафилф

Квалитет: Q

D2S ксенон

723-ALL-N-218242

Код: 723-ALL-N-218242

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Дополнително име : 3200 лумен; до 20% повеќе светлина; температура на боја 6000K

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-2

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Номинална моќност: 35W

Боја: сина

Линија на продукти: ладно сино интензивно

Квалитет: Q

D2S ксенон

723-ALL-N-218281

Код: 723-ALL-N-218281

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-2

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; до 200% посветла светлина; температура на боја 4500К

Линија на продукти: Ноќен прекинувач ласер

*Lowest price for the last 30 days with VAT