Лого алт

Сијалица D2R

Сијалица D2R

Квалитет: PJ

Сијалица D2R

722-ALL-N-218106

Код: 722-ALL-N-218106

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: SRL

Дополнително име : 2800 lm; температура на боја 4300K

Номинална моќност: 35W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-3

Волти напон: 12/24V

ОЕ: 0025443294

ОЕ: 81259010109

ОЕ: N910139000000

ОЕ: A0025443294

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1157.49 ден

Квалитет: PJ

Сијалица D2R

722-ALL-N-218104

Код: 722-ALL-N-218104

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: MAGNETI MARELLI

Дополнително име : 2800 lm; температура на боја 4300K

Номинална моќност: 35W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-3

Волти напон: 12/24V

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 3012.00 ден

Квалитет: Q

Сијалица D2R

722-ALL-N-218103

Код: 722-ALL-N-218103

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 2800 lm; температура на боја 4300K

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-3

Волти напон: 12/24V

ОЕ: 81259010109

ОЕ: A0025443294

ОЕ: 0025443294

ОЕ: N910139000000

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 5474.82 ден

Квалитет: Q

Сијалица D2R

722-ALL-N-218167

Код: 722-ALL-N-218167

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Дополнително име : 2800 lm; 30% повеќе светлина; 5000К

Номинална моќност: 35W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-3

Волти напон: 12/24V

Квалитет: Q
No image available

Сијалица D2R

722-ALL-N-218241

Код: 722-ALL-N-218241

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 2800 lm; до 20% повеќе светлина; температура на боја 6000K

Линија на продукти: ладно сино интензивно

Боја: сина

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-3

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Квалитет: Q
No image available

Сијалица D2R

722-ALL-N-218105

Код: 722-ALL-N-218105

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Дополнително име : 2800 lm; температура на боја 4300K

Номинална моќност: 35W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: P32d-3

Волти напон: 12/24V

ОЕ: 0025443294

ОЕ: 81259010109

ОЕ: A0025443294

ОЕ: N910139000000

*Lowest price for the last 30 days with VAT